Στο Benu, το σύγχρονο...
FILTERS
WOMANTOC Oκτ.2016 Benu: Μοναδικά έργα τέχνης με θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και στον πλανήτη

"Βennu"στα Αιγυπτιακά, ονομάζεται ο Φοίνικας. Το μυθικό πουλί που αναγεννάται από τις στάχτες του συμβολίζοντας τη δύναμη του ανθρώπου να υπερβαίνει τις δυσκολίες. Με αυτό το συμβολικό όνομα, το κατάστημα μοναδικών χειροποίητων ειδών από όλο τον κόσμο, δημιουργεί μια νέα δυνατή τάση στην ελληνική αγορά. 

Στο Benu, το σύγχρονο επιχειρείν και η τέχνη της προσφοράς, οι παραδοσιακές τεχνοτροπίες και το σύγχρονο design συνυπάρχουν αρμονικά. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του σύγχρονου brand, καθένας μας είναι μοναδικός. Γιατί όχι και τα αντικείμενα με τα οποία θέλουμε να διακοσμήσουμε τον προσωπικό μας χώρο όπου θα πρέπει να αισθανόμαστε όμορφα και οικεία; 
Ο καθένας μας μπορεί - εάν πραγματικά το επιθυμεί - να προσφέρει μια βοήθεια στον συνάνθρωπο που την χρειάζεται ακόμα και εάν αυτός βρίσκεται μίλια μακριά μας.
Ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει σε ένα καλύτερο αύριο εάν αγκαλιάσει την φύση με τον δικό του τρόπο. Αυτές οι αρχές διέπουν το Benu του οποίου αποστολή είναι να ενώσει, να προωθήσει και να βοηθήσει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο που συνδυάζουν την τεχνική που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους με το ευρωπαϊκό σύγχρονο σχέδιο και χρησιμοποιώντας φυσικά ή ανακυκλώσιμα υλικά δημιουργούν μοναδικά έργα τέχνης. Στο  ηλεκτρονικό κατάστημα, www.benuarts.com, καθώς και στον φιλόξενο χώρο του Benu στην Τατοιου 102,(1ος όροφος), Ν. Ερυθραία, ο κόσμος έχει αφενός μεν την δυνατότητα να απολαύσει αυτά τα ξεχωριστά είδη διακόσμησης και αφετέρου αποκτώντας τα να μπορεί να νοιώσει την χαρά της συνεισφοράς και της βοήθειας αυτών των καλλιτεχνών  που ζουν σε κάποιο μακρινό μέρος του πλανήτη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μ’ αυτήν την εμπειρία μπορεί κάποιος να έχει  όχι μόνο υλική αλλά και ηθική ικανοποίηση.Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να την χάσει. Υπάρχει πάντα ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο εάν από κάπου αρχίσουμε.

 

ΠΡΟΒΟΛΗ